Gimo!

Nu har äntligen nummerlappen + ringinformation till Gimo ramlat ner i brevlådan! Håller på att spricka för att jag är så förväntansfull! Nr 13 i ringen som öppnar 9:00, med andra ord blir det en tidig morgon. Haha, och jag som ska på Mezz-dans kvällen innan, hur ska detta sluta?

Han fick sån superkritik från domaren på Södertäljes inofficiella att jag har höga förhoppningar på denna! Här satsar vi på BIR + CERT!


Ny design!

Nuuu är desigen helt klar! Ni är välkomna att navigera er runt på hemsidan (det är inte sååå mycket nytt textmässigt)!

Tack så mycket http://majazoro.blogg.se/ för designen!!

Stockholm Södra BK

Mitt under åskoväder och ösregn begav vi oss till SSBK för att träna agility. Hade då ingen aning om att det pågick en rallylydnads-tävling på plats. Bestämde mig för att köra igen trots all störning, och lillskiten var jätteduktigt! Han kan seriöst allt nu förutom platta tunneln och slalom (efter 2 agilitypass), idag körde vi fokus på bakombyten och slalomingångar! Min stjärna är bäst!
Efter ett antal vurpor i leran bestämde vi oss för att det var lika bra att åka hem.
Men supernöjd är jag!

Ursäkta röran!

Hemsidan är under uppbyggnad! Tills vidare får ni ursäkta röran!
Puss på er!
 

Släktträff

Idag fick liten vara med på hunddagiset jag jobbar på. Det gick galant och nu ligger han utslagen i bia-bädden, haha!

I lördags var vi på Täby-Danderyd BK och träffade Linda med Falcon (E's brorsa), Diva och Alicia (E's mamma). Ulrika kom dit en stund och gick en promenad med oss, hon hade med sig Porshe (E's pappa) samt en liten liten puppis, som Earnie blev störtförälskad i!
En hel släktträff med andra ord! Vi passade på att ta massa bilder på de samlade, och resultatet kommer förhoppningsvis upp i helgen!

Efter promenaden stannade jag och Linda kvar på klubben och tränade agility. Vilken stjärna jag har fått! Löper som han aldrig gjort något annat förut! Detta var vårt första riktiga agilitypass, och jag är så nöööjd!
I helgen kanske vi drar till SSBK för lite mer träning!

Anmäld till fler utställningar

Nu är Earnie anmäld till sin första officiella utställning!
Det fick bli Uppsala läns KKs (Nationell) i Gimo den 9e sep, ska bli hur kul som helst att få komma tillbaka på riktigt i ringarna! Längtar!
 
Han är även anmäld till Nynäshamns BKs inofficiella den 15e september!
 
 
Är för övrigt sjukt taggad på att köra freestyle! Vill bara att det ska bli november NU!
Vill hitta en skön låt, gärna jazz-inspirerat med tempoändringar och som man kan bygga vidare på till klassII. Låtförslag mottages med öppna armar!


Powerwalk

Imorse kände jag mig extra hurtig och tänkte gå ut på en snabb powerwalk på ca 40-1h innan frukosten, så jag tog med mig Earnie och började vandra mot Livgardets skogar - det kan ju inte ta så lång tid!
Nu vet jag att man borde kolla upp sina rutter innan på eniro. När jag kommit halvvägs tittade jag av en slump på klockan och insåg att jag hade gått runt i 2h, och det var lika långt tillbaka. Vrålhungrig som man var fick jag äta frukost i skogen, blåbär och hallon. Vilken tur att jag hade Earnie som hjälpte mig att plocka!
Vi var ute totalt i över 3½ timma! Ooops!

Freestyleuppvisning för AIKs djurdag

Igår fick vi chansen att vara med på freestyle-uppvisning! AIK anordnar årligen en djurdag och hade kontaktat SHU och ville ha ett gäng som visar upp freestyle.
Vi gjorde i ordning en liten ring utanför arenan precis bredvid hästar, grisar, getter, marsvin - u name it!
Liten har precis blivit 9 månader och blev därmed den yngsta av deltagarna. Han fick visa upp det lilla han kunde under två omgångar. Det blev en hel del skall under uppvisningen, något han inte sysslar med på träningarna...men det var första gången i denna extrema miljön, och jag ställde stora krav på honom.

Nu ska vi passa på att köra freestyle på fler extrema ställen och utmana lite!
I november blir debuten och då vill jag inte höra ett enda skall på plan!
 

 

Södertälje BKs inofficiella utställning

Idag var det dags för Earnies första utställning, det fick dock bli en inofficiell.
Han ställdes som valp (en vecka innan han blir 9 mån). Han var ganska flamsig och visste inte riktigt vad han gjorde där. Trots detta blev han BIR-valp, en timme senare när det var dags för Bäst i grupp blev han BIG-4! Jätteroligt, fin kritik fick han också!
 
Dömde gjorde Maria Bexander.
 
"Mycket bra helhet. Passande benstomme. Väl sammansatt kropp. Uttrycksfullt huvud med stora, välburna öron, vackra ögon. Passande nosparti. Korrekt bett. Bra hals- och maglinje. Passande vinklar fram och bak. Rör sig effektivt. Utmärkt päls och färg. Välvisad.
 
(Bilduppladdningen sammarbetar inte så det blir inga bilder...)

RSS 2.0