Utlåne-hundar

Fick idag en förfrågan om jag kunde låna ut mina hundar till YH-elevers hundträningslektion imorgon, perfekt chans för att socialträna Monkey. Och Oc tackar ju aldrig nej till träning (godis)!
De ville prova på att träna andra hundar än deras egna, och gärna ovanliga raser.

Porshe

Nu är det bestämt, på söndag träffar jag pappan till Eagle och Falcon, ska bli riktigt spännande! Har enbart hört gott om honom. Ett plus i kanten är ju såklart att han är galet lik Charlie!

Trend ot Tsarskoy Pechati Porshe

Snööö

Kom precis in efter en promenad i skogen med mina tjejor! De älskar snön och sprang runt i den, för dem djupa snön och plöjde. Nu är de helt slut och ligger på varsin kudde i sängen helt däckade!


Ett stycke valpar och en Monkey som vill vara så nära som möjligt!

Har varit i kontakt med supporten på blogg.se ang att det inte går att kommentera på bloggen och har gjort allt de sa att jag skulle göra, men ändå fungerar det inte. Så himla skumt!


Valpsjuka

I lördags var jag som sagt i Täby för att titta på Alicias valpar. Vi träffades ute med alla hundar och gick en liten promenad. Valparna var nu 10 veckor (hade fått för mig att de var 7 veckor), de struttade runt och drog hundar i öronen och klängde. Oc var så trött man bara kan bli på valpar och hade inget riktigt tålamod medans Monkey tyckte de var världens roligaste!

Och nu är det så här att jag har kärat ner mig i en utav dem...nämligen Eagle

Han var den som fortsatte springa runt och busa medans brorsan sov och i princip alla bilder jag har på honom är suddiga för att han var aldrig stilla en sekund! Han kommer bli en stor kille, precis som vill ha!
Planerar att träffa pappan också om någon helg så jag får ett hum om honom, har bara sett honom på bild.

Eagle och Falcon

Imorgon bär det av mot Täby för att träffa Linda, Helena och en massa goa hundar. Kanske bör nämna att jag även ska dit för att titta på valpar? Lindas Waagendorfs Alicia Xs fick nämligen två fina hanar för ett tag sedan, om jag inte minns helt fel är de runt 7 veckor gamla nu. Ska bli väldigt spännande att få träffa de! Och vem vet, det kanske är något för mig?


Eagle och Falcon

Så vad har hänt senaste tiden? Jag har arrangerat en inofficiell freestyle-tävling på min skola. Agnes Mohlin var domare och jag fick agera test-domare. Det var riktigt kul att få "dömma" för första gången! Det är något jag helt klart kommer satsa på att utbilda mig till så fort jag får tid över!
Just nu planerar jag att utbilda mig till tävlingledare, det är riktigt kul att hålla på att planera, fixa och dona, speciellt när man märker att det blir uppskattat! Vem vet, ni kanske ser mig som tävlingsledare till en off. tävling redan i vår!


Mina favorit-tjejer!

RSS 2.0