Fail FS-start och lyckad draghundstävling!

Jisses vad det hänt mycket den senaste tiden! Har inte alls varit hemma på hundfronten, men nu börjar jag sakta komma tillbaka.

Så vad har hänt? Jo - vi har haft den värsta starten någonsin i freestyle klass1! Hade jag varit smart skulle jag inte alls ställt upp den dagen i tävlingen då jag mådde så fruktansvärt dåligt, men väl på plats kändes det bra att tänka på annat. Earnie däremot märkte direkt att jag mådde dåligt och ville inte alls vara med mig. Han blev rädd för något (?) inne på plan och började skälla på mig och jag valde att självdiska för att kunna fokusera på att få ner honom på jorden. Hela dagen var riktigt skum! Hade även en htm1-start den dagen men valde att stryka för att inte sabba ännu mer. Han kändes ok utanför planen senare när vi tränade, men var ändå inte riktigt med mig, men det hade nog sina orsaker!
Låt oss hoppas att det går bättre denna helg så han äntligen får sitt sablans diplom!

Har haft en ganska värdelös tid nu i utställningsringarna under sommaren/förhösten också. Har inte alls varit på humör, och nu ska det bli riktigt skönt med två hela månader utan utställningar innan nov/dec-hetsen börjar med alla vinnar-utställningar. Puuh!

Och så en ROLIG nyhet! Vi deltog i en draghundstävling i helgen som var, Velamsundsdraget hette det, i Nacka. Sjukt himla roligt!! Ställde upp i motionsklass canicross efter lite krångel med licens (som man behöver för att få tävla officiellt). Vilken stjärna jag har! Är så impad av denna lilla hunden som tog allt så bra, starter, omkörningar, stanna-kommande osv osv. Att matte var i sämst kondis och segade ner oss så vi kom sist var en annan femma - men så kul detta är! Inte bara jag var imponerad av min lilla kille, utan även arrangerande, tävlande och pressen!
Detta har helt öppnat upp en ny värld för mig med HÄRLIGA hundmänniskor!

Från veckans Nacka Värmdö Posten! Wiee!

Nu laddar vi om inför barmarks-SM! Ska bli kul att se allas reaktioner där! ;)

RSS 2.0