U-SM

Imorse klockan 5 ringde klockan och då var det dags att bege sig till Gullmarsplan med alla packning där Mimmi skulle plocka upp oss på väg till U-SM!

Redan på förmiddagen var det en oas vid planen och vi gjorde allt vi kunde för att hålla oss i skuggan. De flesta hundarna var väldigt påverkade av värmen idag och alla kämpade på bra!
Earnie gjorde ett tappert försök på vårt nya program i freestyle klass1 men allt som allt var det vår sämsta start i klassen någonsin. Vi tog precis ett uppflytt (inoff så det räknas inte) och fick brons i klassen! Heelwork-starten på förmiddagen var jag riktigt riktigt nöjd med, han höll sig bra i alla positioner nästan hela programmet ut och fick därmed silver med fina fina poäng (även där uppflytt).

Helena kom på besök och vid lunchpausen åkte vi iväg för att ta hundarna på en välbehövlig badtur! När det väl var dags för eftermiddags-starterna (de officiella) var han väldigt loj och klarade inte snitt-gränsen i någon klass, men kom ändå 3a i fs1 samt vann htm1-klassen!

Den fantastiska känslan från htm-starten på förmiddagen kommer jag bära med mig länge, och jag hoppas vi kan hålla kvar den till nästa tävling!

Bästa bästa, tappre hund!

Earnie med U-SM priserna (orkade aldrig fota på eftermiddagen)
 

RSS 2.0