Nyheter!

Dags och uppdatera er lite kanske!

Den 10 april fick OcFox en liten tikvalp vid namn Kanin, det är Earnies första valp och Ocs sista! Ska bli riktigt skoj att få följa henne i utvecklingen!

Kanin någon timme gammal

Kanin 12 dagar gammal

I helgen ska vi äntligen hälsa på lilla miraklet!

Annars då?
Den senaste tiden har vi mest fokuserat precis allt annat än utställning. Vi hoppade på en lydnadskurs för Emelie Joons och imorgon är sista kurstillfället. Vi har väl inga större ambitioner inom sporten, men ett perfekt fotgående är alltid eftertraktat i mina ögon!
I lördags var det första tillfället av en rad kurstillfällen i sök. Det har jag alltid tyckt är superkul och har kört både med Charlie och Monkey. När Earnie var valp körde vi lite lätt, men ingenting sedan dess. Han tyckte det var rätt kul, springa i skogen och hitta lite människor bara, han blir dock lätt trött (dålig träningskondition efter vintern) och hittar då gärna på annat, men tycker ändå han tog det hela bra.

I fredags körde vi för första gången drag! Något som helt garanterat kommer fortsätta med! I fredags blev det canicross (när föraren springer) och med favoriten Jeff framför var det inget som kunde hindra honom, han fick även hjälp i linan av Bichonen Selma. Vi körde korta intervaller, men det räckte för att suga musten ur honom. Idag körde vi för första gången bikejouring (när föraren cyklar) och då blev det lite längre sträckor, denna gång fick han inte hjälp av Selma men Jeff var framför så han köttade på ändå!
Earnie har kanske som vissa vet problem med hundmöten MEN han klarade det galant när han fick dra! Sjukt skönt då jag trodde omkörningar skulle bli ett stort problem för oss!


Och med det säger vi tack för oss!

RSS 2.0