Veckan som gått!

I onsdags var vi på agilitykurs (nybörjare) för Helene Wallskär via Solna Agilityklubb, han kan alla hinder förutom slalom och platta tunneln men vi behöver hjälp med handlingen. Han skötte sig fint och vi fokuserade på suget framåt!

I lördags var vi på en inofficiell utställning, vi tar alla chanser vi får att träna! Denna gång var det på Nynäshamns BK. Han skötte sig utmärkt men korvade sig lite på bordet vilket han aldrig gjort förut (därav kritiken).

Dömde gjorde Pia Lannermalm och här är kritiken:
"Glad och trevlig välkonstruerad hanvalp. Välformat huvud. Bra öron och ögon. Bra hals och rygg, något sluttande kors. Välvinklad fram och bak. Något lösa armbågar och utåtvridna framtassar, men rör sig med bra driv."

Vi blev BIR med HP och placerad 4 i gruppen. Överlag nöjd trots att jag vet att han kan bättre.
 



I söndags var vi i Kungsträdgården och uppträdde i freestyle tillsammans med All Dogs Can Can i samband med Stockholms KK årliga jippo.
Uppträdandet var på den stora scenen och det var första gången han hade publiken "under sig", det var tydligen väldigt förvirrande och han var tvungen att kika in dem ett par extra gånger under programmet. Annars skötte han sig fint och gav knappt ifrån sig något skall!
Ikväll har vi kört lite shapingpass, något jag har varit väldigt dålig på att träna. Men han visar framfötterna direkt och hittar på alla möjliga egna tricks! Så himla kul!

Imorgon är det agilitykurs igen och vi är taggade till tusen!

Kommentarer
Postat av: maja o zoro

va roligt :D

2012-09-19 @ 10:16:39
URL: http://majazoro.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0